noodles volos banner

Δυσκολεύει του Πάτση στην ΑΕΛ…

Εμπόδια φαίνεται πως παρουσιάζει η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, από τον Ανδρέα Πάτση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί την Παρασκευή και το Σάββατο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη να βρέθηκε στη Λάρισα και να είχε επαφές με φορείς και οργανωμένους, παίρνοντας θετικά μηνύματα, ωστόσο ο Πλεξίδας, δείχνει ότι δεν θέλει να παραχωρήσει την ομάδα στον Πάτση… Λαρισαίοι επιχειρηματίες έχουν μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης, την ώρα που μοιάζει πιθανό το σενάριο να συνεχίσει και ο Πλεξίδας έχοντας νέους συνεταίρους ουσιαστικά.

Ο Πάτσης προσπάθησε χθες να επικοινωνήσει εκ νέου με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά εκείνος δεν του σήκωνε το τηλέφωνο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Πληροφορίες θέλουν τον Πάτση να ψάχνει τον Πλεξίδα για να κλείσει ραντεβού ακόμη και απόψε το βράδυ,  αλλά μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το ρεπορτάζ δεν υπήρχε επικοινωνία.  

Ο Πάτσης δηλώνει διατεθειμένος να δώσει άμεσα το ποσό των 360.000 ευρώ για να κάνει δική του την ΑΕΛ. Αν όμως αυτό τελικά δεν γίνει, τότε το «πισωγύρισμα» θεωρείται δύσκολο αφού η μεγαλυτερη μερίδα των οργανωμένων της Νίκης και όχι μόνο τον θεωρούν πλέον ανεπιθύμητο στην ομάδα τους… Μάλιστα σε εκπομπή που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής σε οπαδικό ραδιόφωνο οι εκπρόσωποι του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης, είπαν σκληρά λόγια για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και εξέφρασαν την επιθυμία τους να δώσει τις μετοχές και να αποχωρήσει άμεσα. Αντίθετα οι Blue Angels έκαναν κάλεσμα συσπείρωσης μέσω ανακοίνωσης τους... 

 

Last modified onSaturday, 22 November 2014 16:40