noodles volos banner

Τί είπε ο Πάτσης για τα λεφτά που έβαλε στην ομάδα

Μιλώντας στην εκπομπή των Γιώργου Καρεκλίδη-Γιάννη Αναστασίου στο Ράδιο Ένα 102,5 fm, ο Ανδρέας Πάτσης ξεκαθάρισε ότι οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ κάθε μήνα είναι 200.000 ευρώ και τα έσοδα από τη Σούπερ Λιγκ στα 50.000. Είπε πως πέρυσι είχε βάλει 850.000 ευρώ και οι λογιστές του υπολογίζουν ότι έβαλε στην ΠΑΕ ποσό μεταξύ 1.700.000 και 2.000.000.

Στη συνέχεια τόνισε: “Δεν απαιτώ τα χρήματα που έβαλα, δεν είμαι δανειστής όπως ο κ. Γιδόπουλος αλλά ο ιδιοκτήτης, θέλω ένα ποσό που μπορεί να μαζευτεί για να συνεχίσει κάποιος άλλος στην ομάδα με καλύτερες σχέσεις από τον κόσμο. Αυτός που θα αναλάβει τα ηνία, δεν θα αναλάβει με σάλια, να αποδείξει από την αρχή ότι έχει το ειδικό βάρος και την οικονομική δυνατότητα. Εγώ απευθύνομαι στον κόσμο της Νίκης, στους επιχειρηματίες, δεν κάνω καμία προσπάθεια περαιτέρω, κάνω μια δημόσια τοποθέτηση. Οι προσφορές και οι εγγυητικές θα αναρτώνται στο σάιτ της ΠΑΕ.

Ο ερασιτέχνης κάνει γενική συνέλευση και θέλει να ασχοληθεί με το μέλλον της ΠΑΕ. Αφού προλογίζουν ότι θα ασχοληθούν με τον μέλλον της ΠΑΕ, άρα εκεί θα αναζητήσουν λύσεις. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος ότι δεν θα υπάρξει κάποιος αγοραστής. Μέχρι τον Δεκέμβριο εγώ θα πληρώνω κανονικά τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ γιατί έχω αξιοπρέπεια, αλλά στις 30/12 είναι deadline. Δρομολογούνται οι εξελίξεις, αρχές Ιανουαρίου δεν θα είμαι ούτε στο δ.σ., ούτε στις μετοχές, ούτε πουθενά, πάντοτε με διαφάνεια. Η Νίκη ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου”.

Για τον Πλεξίδα ήταν σαφής: “Ο κ. Πλεξίδας είναι πάρα πολύ λίγος, τον πήρα τηλέφωνο και κρυβόταν, δεν απαντούσε, η πορεία και η διαδρομή του είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Του κάναμε μεγάλη τιμή να τον πάρουμε τηλέφωνο”.

Για τη Λάρισα πρόσθεσε: “Εάν ήθελα να πάρω μια άλλη ομάδα, δεν θα έδινα κανένα στίγμα, θα έκανα παρασκηνιακές διαβουλεύσεις. Το ότι δημοσιοποίησα κάτι, το έκανα με πλήρη συνείδηση για να πω ότι κλείνει ένα κεφάλαιο και ενδεχομένως να ανοίξω ένα άλλο. Η δημοσιοποίηση έδειξε ότι έκοψα το δεσμό”.

Στη συνέχεια σχολίασε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος του: "Το λάθος μου ήταν που δεν ακολούθησα τη συμβουλή του Γιδόπουλου: μου είχε πει ότι αν θες να περάσεις καλά, βάλε τους άλλους μπροστά και εσύ κάτσε πίσω. Εγώ δεν επέτρεψα σε άλλους να διοικούν και να παίρνουν μεροκάματα και για αυτό ξαφνικά ο Πάτσης δεν έγινε αρεστός".

Τέλος, είπε πως μέσα στον Δεκέμβριο θα γίνει γενική συνέλευση που θα θέσει την παραίτηση τη δική του και του διοικητικού συμβουλίου, θα γίνει η έκδοση του μετοχολογίου και θα ενημερωθεί το σώμα για τις αλλαγές που επέρχονται.