noodles volos banner

Βλέπουν μόνο τον.. τελικό στη Νέα Σμύρνη

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο μπαίνει η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι επανέρχονται μετά από δύο εβδομάδες στην αγωνιστική δράση με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει ρίξει κυρίως το βάρος στην ψυχολογία και στην τακτική. Αυτό το παιχνίδι είναι το ματς της 12ης αγωνιστικής, ενώ οι κυανόλευκοι περιμένουν να δουν πότε θα οριστεί ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό με τον Λεβαδειακό, παιχνίδι που ήταν να παίξουν το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά αναβλήθηκε στη γενικότερη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων. 

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές αφήνουν στην άκρη τις όποιες διοικητικές εξελίξεις και βλέπουν μόνο το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, μία ομάδα που είναι από τους συνδιεκδικητές της παραμονής. Οι κυανόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες, καθώς σε άλλη περίπτωση, που χάσουν, ο Πανιώνιος θα ξεφύγει βαθμολογικά και οι πιθανότητες παραμονής θα μειωθούν. 

Στα αγωνιστικά, ο Μαχλελής έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Τσουκάνης ίσως να μην είναι 100% έτοιμος λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, ενώ οι Σκούρτης και Καρασαλίδης αναμένεται να είναι έτοιμοι. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να υπολογίζει και στους Αργύρη, Μουζακίτη και Παπουτσογιαννόπουλο που αντιμετώπισαν κάποια μικροπροβλήματα. 

Last modified onThursday, 27 November 2014 11:01