noodles volos banner

Χωρίς γκολ Λεβαδειακός και Παναιτωλικός

Οι δύο ομάδες «πάλεψαν» με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη, έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, όμως, έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό - Δοκάρι για τους γηπεδούχους - Αποβολή στο 92' για τον Μαλεζά.

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε… χαλαρούς ρυθμούς. Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση για να βρουν τους διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις ελάχιστες φορές που έφτασαν κοντά στο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Παναιτωλικό στο 7’ με τον Μαρτίνεζ να πιάνει το βολέ, στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Βιγιαφάνες, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, το «συγκρότημα» του Μάκη Χάβου έχασε μία ακόμα εξαιρετική ευκαιρία, μια και ο Μαρτίνεζ σέντραρε, αλλά ο Άλβες δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας . Η… απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 16’ με τον Βούκσεβιτς, που στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία… σχέση με το πρώτο. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν. Μάλιστα, στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους, ο Ορτέγκα δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ράφαελ, ενώ στο 50’ η κεφαλιά του Άλβες στην απέναντι… πλευρά, πέρασε άουτ. Οι φάσεις μπροστά από τα καρέ των δύο πορτιέρο ήταν… ασταμάτητες, με τον Κονέ να απειλεί στο 56’ με απευθείας φάουλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Σηφάκης με απίστευτη επέμβαση διατήρησε το μηδέν για την εστία του. Ο Βιγιαφάνες βρέθηκε μπροστά του, έκανε το σουτ, ο Κρητικός τερματοφύλακας απέκρουσε, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά με εξαιρετική επέμβαση, ο Σηφάκης έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 76’ ο Λεβαδειακός έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, καθώς το σουτ του Μιλοσάβλιεβ από κοντινή απόσταση, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ράφαελ. Στο 92' ο Μαλεζάς άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο, Σάντσες (46’ Μιλοσάβλιεβ), Ορτέγκα, Κονέ.
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Μπεχεράνο, Μαλεζάς, Εντεγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Καπέλ, Βιγιαφάνες, Άλβες.