noodles volos banner

Επίσημο... τέλος από Αμπιντάλ

 

Το πλήρωμα του χρόνου για μια μεγάλη καριέρα ήρθε σήμερα για τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα ότι εγκαταλείπει τους αγωνιστικούς χώρους.

«Σήμερα σας δηλώνω επίσημα την απόφασή μου να σταματήσω την επαγγελματική μου καριέρα εδώ, στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Γάλλος διεθνής στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε επί τούτω και προσέλκυσε πλήθος ΜΜΕ, εγχώριων και ξένων.

«Ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι καθαρά προσωπικός και μέσα από την πορεία μου έχω αποδείξει ότι μπορώ να αποφασίσω πότε φτάνει αυτή η στιγμή. Οι ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου καταλαβαίνουν μόνοι τους πότε έρχεται αυτή η στιγμή και για μένα ήρθε» συνέχισε ο 35χρονος αμυντικός.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον Κριστιάν Καρεμπέ, όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με περιέβαλαν με εμπιστοσύνη τους μήνες που ήμουν εδώ. Θέλω να δηλώσω υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ο Ολυμπιακός το απέδειξε με την πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ» πρόσθεσε ο Αμπιντάλ.

«Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητής που σημάδεψαν την πορεία μου, από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και τον κύριο Μίτσελ. Επίσης ευχαριστώ όλα τα επιτελεία των ομάδων. Θα ζήσουν αυτές οι στιγμές για πάντα μέσα μου. Ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου» συμπλήρωσε.

Όσο για τη σχέση του με την πειραϊκή ομάδα εφεξής; «Η σχέση μου με τον Ολυμπιακό δεν τελειώνει εδώ. Προφανώς θα συνεχιστεί και στο μέλλον, όχι από την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, αλλά με άλλη ιδιότητα θα συνεχίσω να προσφέρω στο σύλλογο».

 

Last modified onFriday, 19 December 2014 13:34