noodles volos banner

Ξάνθης: «Δεν γνώριζα ότι τελεσιδικούσαν σήμερα οι προσφυγές»

 

Στο Blue Star μίλησε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Γιάννης Ξάνθης, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Super League και τον μη ορισμό του αγώνα της Νίκης με τον Παναιτωλικό. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, δήλωσε οτι δεν γνώριζε οτι τελεσιδικούσαν οι προσφυγές. Πάντως σε συνέντευξη του το πρωί στο Ράδιο Ένα είπε οτι είχε συνάντηση με τον Ανδρέα Πάτση και ενημερώθηκε για θέματα της ομάδας, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν τον ενημέρωσε όπως φαίνεται για τα πιο βασικά...

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ερασιτέχνης δεν έχει καμία σχέση, και καμία υποχρέωση, μόνο αγάπη.  Ότι κάνει ο Ερασιτέχνης όλες αυτές τις ημέρες, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πάτση,  δεν είναι υποχρέωση του.

Σαν ενωτικός κρίκος έπρεπε σήμερα να βγω και να καλέσω τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο. Αυτό έπρεπε να κάνω. Εγώ δεν βγήκα να ζητήσω από κανέναν λεφτά. Είπα ότι θα χρηματοδοτήσω τον αγώνα και αν σε περίπτωση δεν έβγαιναν τα έξοδα του αγώνα, θα τα έβαζα από την τσέπη μου. Δεν ζήτησα από κανέναν να χρηματοδοτήσει τον αγώνα. Αναρωτήθηκε κανείς πως θα γινόταν αυτός ο αγώνας»;

Για τη σημερινή εξέλιξη: «Μόλις χθες έμαθα για την υπόθεση αυτή. Μου αναφέρθηκε ότι υπήρχαν προσφυγές 4.500 ευρώ και μια διαταγή πληρωμής 22.500 ευρώ ξενοδοχείου από το 2008. Από αυτό σημείο μέχρι το ότι έπρεπε  να πληρωθούν σήμερα ήταν άγνωστο για μένα. Δεν γνώριζα το χρόνο λήξης. Υπάρχουν ακόμη 25 προσφυγές».

Για τη συνέχεια: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Όταν ζητάμε εμείς βοήθεια δεν έρχεται κανείς να βοηθήσει. Όλοι όμως κάνουν κριτική».

 

 

Last modified onFriday, 19 December 2014 20:06