noodles volos banner

Πάτσης: «Το γνώριζαν όλοι για τις προσφυγές»

Ο Ανδρέας Πάτσης πήρε θέση για τον μη ορισμό του αγώνα της Νίκης με τον Παναιτωλικό. Ενώ μέχρι πριν από μία εβδομάδα έλεγε ότι δεν έχει αφήσει δικά του χρέη στην ομάδα, τώρα έρχονται προσφυγές από ποδοσφαιριστές που ήταν επί θητείας του…

Για τις προσφυγές κι αν είχε ειδοποιήσει: «Το γνώριζαν όλοι. Τους είχα πει για τις προσφυγές. Ηταν και ο κ. Καραγιάννης μπροστά και πολλοί παρόντες. Μου είπαν τι να τους δώσουμε  και είπα δώστε του ότι θέλετε.  Τους το επισημάναμε και γραπτώς. Στις 19/12 λήγει η προθεσμία. Δίνει ο δικηγόρος έγγραφο στη SL και δεν ορίζεται ο αγώνας. Η Ζούπη επικοινώνησε με τον Ξάνθη και τον προειδοποίησε γι αυτό και για τον κίνδυνο να μην οριστεί το παιχνίδι».

Για τις εξελίξεις μετά τον μη ορισμό του αγώνα: «Με πήρε τηλέφωνο ο Μποροβήλος και μου ζήτησε η Νίκη να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο παρότι έχω τις μετοχές γιατί είναι θέμα δεοντολογίας. Με πήρε και ο νομικός κ. Οικονομάκης για τον ίδιο λόγο».

Για τις μετοχές και την επόμενη μέρα: «Αρχίζει και γίνεται πλάκα η ιστορία. Δεν μου προτείνατε κανέναν για διοίκηση. Δεν ήρθε κανείς ακόμα και να του χαρίσω τις μετοχές… Δεν ήρθε κανείς για να συστήσει Πρωτοδικείου. Υπάρχει κίνδυνος το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ζητήσει ανάκληση λειτουργίας της εταιρίας αν δεν υπάρξει εκπροσώπηση». 

 

Last modified onFriday, 19 December 2014 21:29