noodles volos banner

Ισοπαλία στο 90 για τη Βέροια

Έκλεψε τον βαθμό στο 90’ η Βέροια στην Κομοτηνή! Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Καλτσά σε 1-1 τον Πανθρακικό, που είχε προηγηθεί με τον Τζάνη στο 10’.

Για δεύτερο παιχνίδι η ομάδα της Κομοτηνής προηγείται νωρίς στο ματς με γκολ του Τζάνη, αλλά δεν καταφέρνει να κρατήσει το προβάδισμα. Την Τετάρτη ήταν ο Αστέρας, σήμερα η Βέροια που κατάφερε να ισοφαρίσει και να κλέψει την ισοπαλία. Ο Τζάνης έκανε το 1-0 στο 10’ και η «Βασίλισσα του Βορρά» έψαξε το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Πανθρακικός είχε δοκάρι στο 71’ με τον Ντιγκινί, ενώ οι Ημαθιώτες έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο στο 80’. Αλλά δεν τα παράτησαν και στο 90’ ο Καλτσάς ισοφάρισε σε 1-1.

Αν και δεν έβρεχε αυτή τη φορά στην Κομοτηνή, ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με... χωράφι, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Πανθρακικός μπήκε πιο ορεξάτα στο παιχνίδι και στο 10’ ο Τζάνης με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Κάσες έκανε το 1-0. Η Βέροια χρειάστηκε λίγο χρόνο να βρει τα πατήματά της και μετά το 25’ ξεκίνησε να πιέζει με τους Μπεν και Ντουμίτρου, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 40’ ο Κάσες αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Γκιγιέρμο, αλλάζοντας τα πλάνα του Ρόκα.

Στο δεύτερο μέρος, η «Βασίλισσα του Βορρά» μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 49’ ο Βεργώνης είχε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Αντίθετα, ο Πανθρακικός γινόταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο 71’ ο Ντιγκινί έκανε ωραία κίνηση και το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Γκιγιέρμο έκανε άστοχο σουτ.

Ο Χοσέ Γκρανέρο έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της Βέροιας, ρισκάροντας για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στο 80’ άλλαξαν τα πλάνα του. Ο Ραούλ Μπράβο αποβλήθηκε απευθείας για σκληρό φάουλ στον Μπαϊκαρά. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, ενώ ο Πανθρακικός έκανε κάποιες επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ του Καντιμοίρη. Αλλά στο 90’ ο Μπεν έκανε τη σέντρα και ο Καλτσάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Μεχία, Κάσες (40’ Γκιγιέρμο), Τζάνης (46’ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης (90+1’ Αράμπα), Ντιγκινί

Βέροια: Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν (68’Αραγονιές), Καλί, Παυλίδης (59’ Μπαργκάν), Όστοϊτς, Μπατιόν, Καλτσάς, Βεργώνης, Μπεν, Ντουμίτρου (79’ Κάμπορα)