noodles volos banner

«Οι παίκτες δεν έχουν σπίτι να μείνουν»

 

Οριακή είναι η κατάσταση στην Νίκη Βόλου, όπως παραδέχεται σε δηλώσεις του ο τεχνικός του συλλόγου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, που αποκαλύπτει το ενδιαφέρον ανθρώπων από την πόλη να αναλάβουν την ομάδα και να την... τρέξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Μιλώντας στο gazzetta.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χτες που μάθαμε ότι δεν θα γίνει ο αγώνας, πάθαμε ένα σοκ! Εμείς δουλεύαμε για το παιχνίδι και ξαφνικά ενημερωθήκαμε πως δεν ορίστηκε το ματς. Εγώ τώρα ενημέρωσα τα παιδιά σήμερα, υπάρχουν κάποιες εξελίξεις και ακόμα ελπίζουμε. Υπάρχουν κάποια άνθρωποι από τον Βόλο που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβουν την ομάδα και να την τρέξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Εμείς ακόμα ελπίζουμε, αλλά τα πράγματα είναι οριακά. Δεν υπάρχουν περιθώρια». 

Το κλίμα στα αποδυτήρια πως είναι, ποιες είναι οι αντιδράσεις των παικτών; 

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, οι περισσότεροι έχουν φτάσει στα όριά τους. Υπάρχουν εκκρεμότητες, δεν έχουν καταβληθεί τα λεφτά του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη, ούτε μισθοί, ούτε ενοίκια ούτε τίποτα. Την άλλη εβδομάδα τα παιδιά έχουν άδεια, άμα μέχρι τότε δεν υπάρξει λύση, τότε... τέλος! Δεν θα έχουν ούτε σπίτι να μείνουν. Τα πράγματα είναι οριακά, αλλά εμείς ακόμα ελπίζουμε. Αν όμως, δε βρεθεί λύσει μέχρι το τέλος του μήνα, τότε ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του» 

 

Last modified onSaturday, 20 December 2014 20:09