noodles volos banner

Αναζητά το δικό της Χριστουγεννιάτικο θαύμα...

Ίσως τα παιδιά που πιστεύουν ακόμη στα παραμύθια, να μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα σε αυτό το «τούνελ» που έχει μπει η Νίκη Βόλου θα φανεί κάποια ηλιαχτίδα ελπίδας… Κανείς άλλος, ούτε καν οι άνθρωποι που θεωρούσαν ότι μπορούν να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν, δεν δείχνουν πλέον να αισιοδοξούν ότι θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση, η οποία αναμένεται να γίνει ακόμη χειρότερη από τη «βροχή» προσφυγών, από τους τωρινούς ποδοσφαιριστές. Η Νίκη, η περσινή πρωταθλήτρια της Football League, που με τόσα όνειρα τελείωσε την περασμένη σεζόν, διαλύεται και για να μη συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξουν σημαντικές και απρόσμενες εξελίξεις.

Ακόμη κάποιοι προσπαθούν κάτι να σώσουν, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη Νίκη που αναζητά το δικό της Χριστουγεννιάτικο θαύμα για να σταθεί ξανά όρθια και να μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League. Πόσο μάλλον όταν η διοργανώτρια αρχή, δεν προσέφερε χείρα βοηθείας, αλλά ζητά επίμονα την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο πάντως έγιναν κάποιες επαφές με τρεις επιχειρηματίες. Από την πλευρά τους δείχνουν ένα χλιαρό ενδιαφέρον για να αναλάβουν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα το σοβαρό, από τη στιγμή που δεν έχουν στα χέρια τους τις μετοχές οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Από κει και πέρα στη Νίκη δεν είναι πολύ αισιόδοξοι για το ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Πιστεύουν ότι οι περισσότεροι δεν θα γυρίσουν και θα κάνουν προσφυγή. Ήδη όλοι βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, όπως και το τεχνικό τιμ. 

Δυστυχώς το όνειρο έγινε εφιάλτης… Δυστυχώς δεν μπορούν να κρατηθούν καν τα προσχήματα για να σωθεί η αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας. Και τη Δευτέρα οι εξελίξεις δεν έδειξαν κάτι να αλλάζει. Ο χρόνος φαίνεται πως μετρά αντίστροφα για τη Νίκη.

Εν τω μεταξύ με επιστολή που απέστειλε ο Ανδρέας Πάτσης σύμφωνα με το gazzetta.gr προειδοποίησε πως, αν μέχρι την Τρίτη δεν έχει βρεθεί άνθρωπος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και να την τρέξει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα οδηγήσει την Νίκη σε εκκαθάριση, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα διαλυθεί και θα βρεθεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, γράφοντας την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της.