noodles volos banner

Συνάντηση Μποροβήλου με διοίκηση ΠΣΑΠ

Ο Γιώργος Μποροβήλος πραγματοποίησε σήμερα (22/12/2014) θεσμική συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΣΑΠ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με γνώμονα την αρτιότερη συνεργασία και την εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που αφορούν στους δύο φορείς.

Τη διοίκηση του ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Σάκης Δημόπουλος, πρόεδρος, Κώστας Πούλιος, γενικός γραμματέας και Σταμάτης Συρίγος, ταμίας, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο νομικός σύμβουλος της Super League Γιάννης Οικονομάκης και ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας Μιχάλης Αναγνώστου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος της Super League, , δήλωσε: «Δεδομένης της κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο σύνολό του το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι απολύτως απαραίτητο να επιδιώκεται η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και να βρίσκουμε λύσεις που αφήνουν ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Στόχος μας είναι να υπάρχει ένα διαρκές πλαίσιο συνεργασίας, πάνω στο οποίο μπορούμε να συνεργαζόμαστε με τον ΠΣΑΠ. Με δεδομένο ότι οι παροχές της Super League προς τους ποδοσφαιριστές είναι ικανοποιητικές, μέσα από το ασφαλιστικό συμβόλαιο που είναι σε ισχύ, η Super League για μια ακόμα φορά τονίζει ότι μέσα από τη συναίνεση και τη συνεργασία πάντοτε βρίσκονται λύσεις».