noodles volos banner

Μίτσελ: «Να αλλάξει νοοτροπία ο Αφελάι»

Φαίνεται πως όπου υπάρχει… καπνός υπάρχει και φωτιά και η συγκεκριμένη ρήση ταιριάζει… γάντι στην θητεία του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα, τη Δευτέρα (22/12), δημοσιεύματα από την Ολλανδία, υποστήριζαν πως το μέλλον του διεθνή μεσοεπιθετικού στην ελληνική ομάδα είναι δυσοίωνο και λίγες ώρες αργότερα, ο Μίτσελ, με δηλώσεις του στο ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena Ser» και φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «sport.es» υποστήριξε πως ο Ιμπραΐμ Αφελάι θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία για να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

«Αν ο Αφελάι δεν αλλάξει νοοτροπία, θα έχει πρόβλημα με μένα στον Ολυμπιακό και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Αφελάι είναι ένας επαναστάτης, έχει τη ψυχή μικρού παιδιού, αλλά πρέπει να πειστεί ότι δεν είναι ακόμα στην Μπαρτσελόνα ή στη Σάλκε», φέρεται πως υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε και για την παρουσία του Ερίκ Αμπιντάλ: «Μαζί μας, ο «Άμπι» έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο. Φαντάζομαι, στην Μπαρτσελόνα με τόσο καλούς παίκτες, θα ήταν το ίδιο καλός. Συνυπήρξαμε μόλις έξι μήνες, αλλά κανείς στον Ολυμπιακό δεν θα ξεχάσει ότι μοιραστήκαμε το... κοστούμι του Αμπιντάλ. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Αμπιντάλ. Η ομάδα που εργάζομαι τώρα έχει πολύ σημαντική υποδομή».