noodles volos banner

Δ. Μπαλάφας: "Η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μου"

Με την ευκαιρία της παρουσία τους Δημήτρη Μπαλάφα στη Νέα Αγχίαλο για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του, του Εθνικού Φιλιππιάδας με τον Πύρασο, συνομιλήσαμε με τον άλλοτε αρχηγό της Νίκης Βόλου για την κυανόλευκη ομάδα. Ερωτηθείς για την περσινή πορεία που η Νίκη κατάφερε να πάρει την άνοδο (κάτι για το οποίο είχε παλέψει και ο ίδιος ως παίκτης της αλλά χωρίς ευτυχή κατάληξη) αλλά και τη φετινή άδοξη κατάληξη, τόνισε: “Ήμουν πολύ χαρούμενος για την άνοδο γιατί δεν έχω κρύψει ότι η Νίκη Βόλου είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια εδώ στο Βόλο, αγάπησα κι αγαπήθηκα στη Νίκη. Στεναχωρήθηκα φέτος που δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της. Η ομάδα ήταν αδύναμη για τα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ αλλά δεν της άξιζε αυτό το τέλος. Ας υποβιβάζονταν αγωνιστικά, όχι όμως με αυτό τον τρόπο”.
Του ζητήσαμε επίσης να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο για την επόμενη ημέρα: “Τον κόσμο της Νίκης τον έχω στην καρδιά μου, τον αγαπώ πολύ γιατί είχαμε μια καταπληκτική σχέση όσο ήμουν στην ομάδα. Για την επόμενη χρονιά, είμαι σίγουρος ότι η Νίκη θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της γιατί έχει δυναμική κι εννοώ τον κόσμο της που πάντα στηρίζει την ομάδα”.
Τέλος, ανέφερε ότι η προπονητική δεν είναι αυτοσκοπός για τον ίδιον, δεν είναι κάτι που κυνηγάει για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο είναι χαρούμενος που προπονεί στη Γ' Εθνική την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ