noodles volos banner

Στη συνεδρίαση της ΕΠΟ «χτύπησε καμπανάκι» για τη Νίκη

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έφερε στο φως ένα δημοσίευμα που αφορά τη Νίκη και το μέλλον της. Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν, ο Χρήστος Υφαντής, αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής της ΕΠΟ, έθιξε στη συνεδρίαση ένα ευαίσθητο θέμα που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αφορά άμεσα και την κυανόλευκη ομάδα. Σύμφωνα με αυτό, οι ομάδες που πέφτουν από τη Σούπερ Λίγκα στη Β’ και αποφασίζουν να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα της Football League, να μην μπορούν να αγωνιστούν στη Γ’, έχοντας ως σκοπό την εκκαθάριση των χρεών τους, αλλά να υποβιβάζονται απευθείας στο τοπικό. Όλα αυτά σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης που παρουσιάστηκε στην εκπομπή.

Αν κάτι τέτοιο προχωρήσει σε πράξη, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για τη Νίκη, που έδειχνε να θέλει τη Γ’ Εθνική για να απαλλαγεί από αμαρτίες του παρελθόντος. Μάλιστα αναφέρθηκε και ως παράδειγμα η Νίκη στη συνεδρίαση...

Προς το παρόν στη Νίκη και στη διοικούσα επιτροπή δεν υπάρχει ανησυχία, αφού λένε οτι μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι και οι ίδιοι πορεύονται βάσει των σημερινών δεδομένων. 

Last modified onTuesday, 03 March 2015 19:33