noodles volos banner

Απαλλάχθηκαν Καλλονή και Ατρόμητος

Την απόφαση να απαλλάξει την ΑΕΛ Καλλονής και τον Ατρόμητος από τις κατηγορίες για την προ εβδομάδων αναμέτρηση των δύο ομάδων που είχε ολοκληρωθεί χωρίς νικητή (1-1) πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Η Πειθαρχική της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, όπως άλλωστε αναμενόταν, αποφάσισε πως δεν υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για την κατηγορία του «φερόμενου ως χειραγωγημένου», όπως ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία».

Πρόστιμα για τρεις

Από εκεί και πέρα, η Επιτροπή επέβαλλε πρόστιμα σε Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στις πρώτες δύο αγωνιστικές των play offs.

Αναλυτικά:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης και 2ης αγωνιστικής των  Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ».