noodles volos banner

Τέλος το ποδόσφαιρο για Σαρρή!

  • Όπως μεταδίδει από την Ευελπίδων ο Άρης Ασβεστάς για λογαριασμό του SDNA

 Με τρεις βαρείς περιοριστικούς όρους «τελείωσαν» εισαγγελέας και ανακριτής τον Γιώργο Σαρρή από το ελληνικό ποδόσφαιρο! Διαβάστε ποιοι όροι επιβλήθηκαν στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», μια μέρα πριν απολογηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης! 

Μετά την πολύωρη απολογία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο άνθρωπος που επί χρόνια κινούσε τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αυτός, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και παρότι ο Γιώργος Σαρρής αρνήθηκε τις κατηγορίας, του επέβαλε τρεις περιοριστικούς όρους:

α) Απαγόρευση κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
β) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
γ) Εγγύηση 50.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος.

Ακριβώς οι ίδιοι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και στον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Σαρρή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, φέρεται ως εκ των «διευθυντών» της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πιο κρίσιμη μέρα πριν από την επόμενη!

Σημαντική μέρα ήταν η σημερινή στην Ευελπίδων για την πολύκροτη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Νωρίς το πρωί, ο δικηγόρος του Βαγγέλης Μαρινάκη ζήτησε μια επιπλέον ημέρα προθεσμία για να απολογηθεί ο πελάτης του, ωστόσο ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, του την αρνήθηκε. Έτσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να απολογηθεί κανονικά αύριο, όπως είχε ενημερώσει έγκαιρα το SDNA. Πάντως, η πλευρά Μαρινάκη δεν προτίθεται να ζητήσει εξαίρεση του ανακριτή, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του.

Πηγή: sdna.gr

 

Last modified onWednesday, 17 June 2015 17:21