noodles volos banner

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Μπουανανότε

Σε εξαιρετικό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ντιέγκο Μπουονανότε ώστε να κλείσει η μεταγραφή.

Αυτό θα είναι το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν. Την ώρα που ένας από τους βασικούς της αντιπάλους για τη νέα σεζόν, ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Εστεμπάν Καμπιάσο, η Ένωση προσπαθεί να δώσει τη δική της απάντηση με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που μπορεί να ανεβάσει αρκετά επίπεδα τον σύλλογο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό με το συμβόλαιο του 26χρονου ποδοσφαιριστή να ανέρχεται περίπου στις 600.000 ευρώ ετησίως.

Το θετικό στην περίπτωση της Ένωσης αφορά το γεγονός πως θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και έτσι ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής θα έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο που διαθέτει, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδα που διεκδικούσε την παραμονή.

Σήμερα, είναι η κρισιμότερη ημέρα στην υπόθεσή του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει η έκπληξη και με κάποια ανακοίνωση από την πλευρά του «δικεφάλου». Το ιδανικό, θα ήταν να συμβεί πριν από την αναμέτρηση με τη Σεβίλλη για να… ψήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της.