noodles volos banner

Λαγός: «Στόχος μας πλέον η κορυφή»

 

Αισιόδοξος για το πρόσωπο που θα εμφανίσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος θεωρεί πως από φέτος ετοιμάζει το «τριφύλλι» της επόμενης σεζόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος μέσος στην εφημερίδα «Goal»

Για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Στραματσόνι: «Με τον καινούργιο προπονητή, όσο καιρό είναι εδώ, γίνονται πολλά πράγματα. Ο ίδιος μαθαίνει και βλέπει, κρίνει κάθε φορά τον κάθε ποδοσφαιριστή και πιστεύω πως ήδη σχεδιάζεται μια καινούρια ομάδα για του χρόνου, που θα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της. Αισιοδοξώ πρώτα απ όλα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να κοιτάμε την κορυφή. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Και για τα πλέι οφ και για του χρόνου».

Για το τι πήγε λάθος στη φετινή χρονιά: «Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, από την αρχή. Η Καμπάλα μάς έριξε πάρα πολύ. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Δεν κρατήσαμε καθόλου σταθερή πορεία και αυτό ήταν η αιτία της κακής πορείας που κάναμε».

Για το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: «Στα τέσσερα τελευταία ματς πήγαμε καλά, έχουμε δείξει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμα πιο σοβαρά για τα πλέι οφ. Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση».