noodles volos banner

Βόμβα Μελισσανίδη: Ξεκινάει το γήπεδο

Τη διαβεβαίωση πως τα... βάσανα και η αναμονή για την "Αγιά Σοφιά" τελειώνουν έδωσε ο ίδιος ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας χθες το βράδυ σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο και μετά από ερώτηση που του έκαναν φίλοι της ΑΕΚ που τον εντόπισαν σε γνωστό μαγαζί του νησιού έδειξε κατηγορηματικά βέβαιος πως πολύ σύντομα θα εκδοθεί η άδεια ανέγερσης και άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την αισιοδοξία των τελευταίων ημερών στα κλιμάκια της ΑΕΚ που ασχολούνται με το γήπεδο και που κυρίως έχει να κάνει με τη συνάντηση που έγινε με τον Σκουρλέτη και τα αποτελέσματά της.

Πολύ σύντομα, αν ο Δήμος δε δώσει την υψομετρική μελέτη, που είναι μια τελείως τυπική υποχρέωση, τότε το υπουργείο θα τον παρακάμψει και θα ολοκληρώσει μόνο του την διαδικασία, όπως έχει το δικαίωμα, σύμφωνα με τον νόμο, εφόσον περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα που ήδη στην περίπτωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας έχει περάσει προ πολλού.

πηγή: aek365

Last modified onSunday, 31 July 2016 16:54