noodles volos banner

"Τον τρέλαναν τον Τζανετόπουλο, να πάει δανεικός"

Σε σημερινό του άρθρο στο aek365 ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρεται στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και κάνει λόγο για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, λέγοντας ότι πρέπει να πάει κάπου δανεικός, για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Μεταξύ άλλων το άρθρο αναφέρει:

"Συμφωνώ με τον Κετσπάγια πως είναι πολύ καλύτερο το ότι έγινε σε φιλικό αγώνα το χθεσινό πατατράκ, όμως δεν είναι το αποτέλεσμα. Είναι η εικόνα. Η άμυνα στα κανονικά της με Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και τον Λέσκοτ ή όποιον άλλο θα είναι καλύτερη. Ιδίως αν ολοκληρωθεί το… θαύμα και έρθει ο Λέσκοτ, τότε θα είναι σούπερ. Παρεμπιπτόντως χθες πρέπει όλοι να κατάλαβαν γιατί ο Τιμούρ επιμένει για σέντερ μπακ και μάλιστα ενδεκάδας. Τραγική εικόνα της άμυνας χωρίς τον Ουκρανό και μια και είναι η μοναδική θεση σε επίπεδο ενδεκάδας που χρειαζόταν προσθήκη πριν την αποχώρηση Μπαρμπόσα.

Αλλο να αποδέχεται το ρίσκο η ομάδα να παίξει κάποια ματς με τον Γαλανόπουλο στο κέντρο και άλλο σίγουρα μεγαλύτερο να παίξει όλα τα ματς με Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο δίπλα στον Τσιγκρίνσκι ή με τα δύο Ελληνόπουλα μαζί όπως χθες σε περίπτωση απουσίας του Ουκρανού. Για Τζανετόπουλο και Μανωλά δεν συζητάμε. Ιδίως ο Τζανετόπουλος θα έπρεπε να δοθεί κάπου δανεικός έστω και σε Β' ΕΘνική, ώστε να πάρει συμμετοχές και να σταντάρει μια θέση. Αλλιώς θα πάει χαμένος και θα είναι “έγκλημα” αυτό, όπως βέβαια “έγκλημα” ήταν το ότι πέρυσι τέτοιο καιρό ο Δέλλας τον προόριζε για ηγέτη της άμυνας, ο Τσάρτας έφερνε πρόταση από τη…. Σεβίλλη (γέλια) και ο Τσάνας τον καλούσε στην Εθνική Ελλάδος. Το τρέλαναν το παιδί αλλά και μεγάλη μερίδα του κόσμου και ιδού τα αποτελέσματα. Και βέβαια την πάτησε και η ΑΕΚ που του έκανε ένα πολύ μεγάλο και ακριβό συμβόλαιο, χωρίς να έχει δείξει ουσιαστικά τίποτα, επειδή πίεζε ο παρασυρμένος κόσμος και ήταν καθημερινή συζήτηση στα ΜΜΕ επί μήνες. Φυσικά ο Ανταμ δεν είναι για πέταμα, όπως δεν ήταν και για Εθνική Ελλάδος. Εχει το ύψος και την καλή επαφή με την μπάλα, όταν την έχει στα πόδια του, πρέπει να δουλέψει όλα τα άλλα κι αυτό δε γίνεται μόνο με προπονήσεις αλλά κυρίως με αγώνες. Γι' αυτό καλό θα ήταν να πάει ακόμη και τώρα δανεικός έστω και Β' Εθνική, αν δεν βρει στο εξωτερικό".