noodles volos banner

Ο Στραματσόνι έχει την εμπιστοσύνη του Αλαφούζου

 
Ίσως ο προπονητής ο οποίος αισθάνεται πιο σίγουρος στους "Big 4" αυτή τη χρονική περίοδο, είναι ο Αντρέα Στραματσόνι. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και τα "νεκρά" διαστήματα  στην απόδοση του Παναθηναϊκού, ο Ιταλός θεωρείται ακλόνητος στην τεχνική ηγεσία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε εκ νέου την εμπιστοσύνη του στον Στραματσόνι, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Βέροια. Ασφαλώς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ προβληματίζεται από τις απώλειες βαθμών, όμως επιμένει στη λογική της στήριξης του προπονητή και δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει.

Από την άλλη, ο Στραματσόνι έχει μπροστά του δύο κρίσιμα παιχνίδια για την περαιτέρω πορεία του Παναθηναϊκού: με τη Σταντάρ για το Europa League και με τον Ολυμπιακό για τη Superleague. Με την προϋπόθεση ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει προηγουμένως τον Ηρακλή σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, στις 3 και στις 6 Νοεμβρίου θα κριθούν οι στόχοι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο Στραματσόνι κατανοεί δεν έχει περιθώρια για άλλες αποτυχίες και από την προπόνηση της Τετάρτης (26/10) αναζητά λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.