noodles volos banner

Κουτσοκούμνης: «Κλείδωσε η προσωρινή Δ.Ε., αλλά δεν είμαι εγώ μέσα»

Οριστικοποιήθηκε χθες το βράδυ το νέο (προσωρινό) διοικητικό σχήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ότι οριστικοποιήθηκε το εύρος και η σύνθεση της περίφημης επιτροπής εξομάλυνσης στην ΕΠΟ: «Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες. Κλείδωσε η προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα… από ψες. 6 άτομα. Το ευχαριστώ μου προς όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά».

Στη συνέχεια ο Κύπριος παράγοντας με νέο... χτύπημά του στο facebook και συγκεκριμένα απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και φιλάθλων έκανε γνωστό ότι δε θα είναι στην επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από έξι μέλη. Οπως έγραψε, θα έχει την εποπτεία. 

Αναλυτικά έγραψε: «Έξι χωρίς εμένα. Δεν θα είμαι διοικούσα. Κατευθύνσεις θα δίνω και θα κάνω και μια κάποια εποπτεία με την καλή έννοια εκ μέρους της ΦΙΦΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με το πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ, επισήμανε πως: «Όποτε τελειώσουμε θα κάνουμε εκλογές. 31/5 είναι ο χρονικός ορίζοντας που μας έδωσε η ΦΙΦΑ ως μέγιστο».