noodles volos banner

Το διπλό ο Ολυμπιακός, τα παράπονα ο Ατρόμητος

Ο Ιντέγε με καρφωτή κεφαλιά στο 54’ πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 και χάρισε στην ομάδα του τους βαθμούς της νίκης.  Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του Δελφάκη, καθώς φωνάζουν ότι ακυρώθηκε κακώς γκολ του Λε Ταλέκ στο 27’.

Καλό ματς με γρήγορο ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω έγινε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και να ψάχνει το γκολ.

Στο 19’ ο Λα Ταλέκ έβγαλε τον Στόιτσοφ, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Καπίνο σε τετ α τετ. Στο 25′ ο Στόιτσοφ προσπάθησε να αποφύγει τον Καπίνο και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λα Ταλέκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο επόπτης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Η απόφαση, πάντως ήταν λανθασμένη, καθώς καλυπτόταν. Στο 44′ ο Βασιλείου έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη σέντρα του Ούμπιντες, αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά.

Στο δεύτερο 45αλεπτο ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε και στο 54’ βρήκε δίχτυα. Από σέντρα του Φορτούνη ο Ιντέγε με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ο Ολυμπιακός κρατούσε εύκολα το σκορ υπέρ του καθώς ο Ατρόμητος δεν ήταν τόσο δραστήριος όσο στο πρώτο μέρος. Στο 81’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Στόιτσεφ που βρέθηκε απέναντι στον Καπίνο, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο, χάνοντας έτσι το τρίτο τετ α τετ.

Κάρτες: Κατράνης, Κεϊτά, Λε Ταλέκ, Μπρίτο – Φιγκέιρας

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδία)

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (72′ Λημνιός), Κεϊτά, Μπάγκα (64′ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης (88′ Ρομαό), Σεμπά, Ελιουνούσι (85′ Πάρντο), Ιντέγε