noodles volos banner

Ιστορική απόφαση υπέρ του Ταυλαρίδη για ασφαλιστικές εισφορές

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν δικαιωθεί από καιρού εις καιρόν καταθέτοντας προσφυγή είναι αναρίθμητοι. Ο Στάθης Ταυλαρίδης όμως έγινε ο πρώτος που του επιδικάστηκαν χρήματα για ανεκπλήρωτες φορολογικές υποχρεώσεις ομάδας (του Παναθηναϊκού εν προκειμένω) και εισφορά αλληλεγγύης.

Η ιστορική απόφαση που φέρνει ντόμινο και ρίχνει στο ... καναβάτσο τις ΠΑΕ κοινοποιήθηκε την Τετάρτη από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Στον Στάθη Ταυλαρίδηεπιδικάστηκε συνολικά το ποσό των 278.280 ευρώ, αλλά το πρωτόγνωρο και μείζον θέμα της ιστορίας είναι πως αναγνωρίστηκε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός του οφείλει 22.607 ευρώ για φόρο εισοδήματος του οικονομικού έτους 2015 (κατέβαλε 24.279,42 αντί για 46.887,01) και εισφορά αλληλεγγύης 7.655,29.

Και μάλιστα με εισηγήτρια στην υπόθεση την εκπρόσωπο της Super League, Αργυρώ Ασπρογέρακα. Αυτή η ιστορική απόφαση και η δικαίωση του Ταυλαρίδη έχει βέβαια αντανάκλαση στον δικηγόρο Πάρη Ατλαμάζογλου που εκπροσώπησε με απόλυτη επιτυχία τον ποδοσφαιριστή στη διαδικασία, εξασφαλίζοντας και το τελευταίο διεκδικούμενο ευρώ. Και πλέον είναι σαφές ότι δημιουργείται δεδικασμένο, καθώς εκκρεμούν πολλές άλλες αντίστοιχες υποθέσεις που έχει χειριστεί ο νομικός του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής.