Logo
Print this page

Θύρα 7: Αντίθετοι με την πρόσληψη Χάσι, όμως θα στηρίξουμε την ομάδα

Την αντίθεσή τους με την πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι -του οποίου δεν αναφέρουν καν το όνομα- εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού. 
 Σε ανακοίνωσή της, η Θύρα 7 ξεκαθαρίζει πως δεν συμφωνεί με την απόφαση της διοίκησης, αλλά κάνει σαφές πως αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να επηρεάσει τη στήριξή της στην ομάδα τη νέα σεζόν. «Ολυμπιακοί γίναμε για την δαφνοστεφανωμένο και την ερυθρόλευκη και όχι για τα πρόσωπα» αναφέρεται σχετικά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/6/2017 το καθιερωμένο παγκόσμιο συνέδριο της θύρας 7. Κατα τη διάρκεια του μέλη από Αττική, επαρχία και εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Μετά το πέρας του συνεδρίου η Θύρα 7 εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση: 

Α) η ΘΥΡΑ 7 ήταν είναι και θα είναι ΑΣΠΙΔΑ του Ολυμπιακού μας. Καλούμε όλα τα μέλη μας να κλείσουν θέση στα γήπεδα που θα αγωνίζεται η ομάδα μας με την αγορά διαρκείας 

 
Β) Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Τον ευχαριστούμε πολύ 


Γ) Εκφράσαμε στη διοίκηση της ΠΑΕ την αντίθεση και επιφύλαξη μας σχετικά με την πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή. Παρόλα αυτά ΔΕ νοείται η μη στήριξη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος με κανένα τρόπο. Άλλωστε Ολυμπιακοί γίναμε για τον δαφνοστεφανωμένο και την ερυθρόλευκη, όχι για τα πρόσωπα. 

Δ) Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τα παιδιά από την επαρχία και το εξωτερικό που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Ε) Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα μέλη της θύρας 7 καθώς και γενικότερα σε όλους τους Ολυμπιακούς και δίνουμε ραντεβού στα τέλη Ιουλίου που ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. 

Ζ)ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]