noodles volos banner

Αποχαιρέτησε Τσόρι, καλωσόρισε Μποκανί ο Ολυμπιακός

Από τη στιγμή που δεν μπήκε στο αεροπλάνο για το Ζέεφελντ, έμοιαζε απίθανο για τον Τσόρι Ντομίνγκες να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε και στο διάστημα που προηγήθηκε της αναχώρησης των Πειραιωτών για την Αυστρία, οι πληροφορίες έλεγαν πως ο Αργεντνός πολύ δύσκολα θα φορά τα ερυθρόλευκα την επόμενη σεζόν. Όπως και να 'χει, ο Ντομίνγκες αποτελεί παρελθόν για τους "ερυθρόλευκους".

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έπεσαν με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω facebook, με τον πρόεδρο των Πειραιωτών να ευχαριστεί τον 36χρονο μεσοεπιθετικό για όσα πρόσφερε στον σύλλογο, τονίζοντας ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Τσόρι Ντομίνγκες.

"Θέλω εκ μέρους της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να ευχαριστήσω τον Τσόρι για την προσφορά του στον Σύλλογο. Με τη μεγάλη του ποιότητα, το πάθος του και την προσφορά στην ομάδα, την οποία αγάπησε πραγματικά, έγινε ένας ποδοσφαιριστής που δικαίως θα συγκαταλέγεται στις σημαίες της Ιστορίας μας.

Με τον Τσόρι είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία δοκιμάστηκε σε δύσκολες στιγμές, όμως στο τέλος αναδειχθήκαμε νικητές.

Του εύχομαι τα καλύτερα και η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον...", ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η δήλωση του Τσόρι για το... αντίο του στον Ολυμπιακό:

«Σας αποχαιρετώ με πολλή συγκίνηση! Όπως όλοι μας, είχα να αντιμετωπίσω και καλές και κακές στιγμές... Και γνωρίζω πολύ καλά το πόσο δύσκολος ήταν αυτός ο τελευταίος χρόνος, ακόμα και για όσους βρίσκονται πολύ κοντά μου (τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, κ.λ.π.). Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφτασα σε αυτό το κλαμπ στα χέρια ενός μεγάλου προπονητή, τον οποίο θαυμάζω και σέβομαι (σ.σ. Μίτσελ) και του κυρίου προέδρου (Βαγγέλη Μαρινάκη). Εκείνοι με εμπιστεύτηκαν κι εγώ πίστεψα στο ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά με αυτά τα χρώματα... και έτσι έγινε σε μεγάλες στιγμές...

Σήμερα χαράσσονται καινούρια μονοπάτια και θα ακολουθήσω αυτές τις καινούριες προκλήσεις... Νιώθω πολύ ευγνώμων... Όλες αυτές οι στιγμές ήταν και θα είναι για μένα μάθημα ζωής...

Θερμά και πολλά ευχαριστώ σε όσους πιστεύουν και πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν στο να μην εγκαταλείψω, να μη σηκώσω τα χέρια ψηλά, αλλά να κρατηθώ και να συνεχίσω να ονειρεύομαι... Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο γρασίδι αυτού του υπέροχου σταδίου, με έκανε να αισθανθώ τη στήριξη και την ανάσα του και κάτι εξαιρετικά θαυμάσιο για μένα που δεν μπορείς να το αγοράσεις: Τον σεβασμό...

 Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι το καλύτερο...!!! Για πάντα Θρύλος!!!

 ALEJANDRO DAMIAN DOMINGUEZ (Chori)».

Στην Αθήνα για υπογραφές ο Μποκανί

Από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ντιεμερσί Μποκανί βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος επιθετικός, που αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή των πρωταθλητών, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ενώ ο Ζαϊρινός δεν προχώρησε σε δηλώσεις.

Εν τω μεταξύ, όπως υποστηρίζει η ουκρανική ιστοσελίδα sportanalytic.com, ο πρώην παίκτης της Άντερλεχτ και της Σταντάρ Λιέγης θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας με την μορφή δανεισμού. Παράλληλα σημειώνεται πως υπάρχει οψιόν από πλευράς Ολυμπιακού, προκειμένου μετά το πέρας του δανεισμού του να αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» δίχως να έχουν διαρρεύσει οικονομικές λεπτομέρειες.

Last modified onMonday, 19 June 2017 21:22