noodles volos banner

Οι χειρισμοί στο θέμα Μπεργκ έφεραν παραίτηση Λυμπερόπουλου

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού και η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε και επίσημα για τη λύση της συνεργασίας της με τον άλλοτε άσο του «τριφυλλιού».

Ο Λυμπερόπουλος διαφώνησε με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ΠΑΕ και κυρίως με τους χειρισμούς στην περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος οδεύει προς την Αλ Αΐν. Νιώθοντας λοιπόν ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο υπό τις παρούσες συνθήκες αποφάσισε να παραιτηθεί παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το «πράσινο» στρατόπεδο για να μεταπεισθεί.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες θα αναζητήσει διάδοχη κατάσταση για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ενώ προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει ενδείξεις ότι μπορεί να αποχωρήσει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του».

πηγή: soccerplus