noodles volos banner

Σε συζητήσεις με Πανόπουλο ο Γιαλιάς για την αγορά της Ξάνθης

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Χρήστο Πανόπουλο βρίσκεται ο πρώην μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, για το project της θρακιώτικης ΠΑΕ και των εγκαταστάσεων στα Πηγάδια. «Έχω κουραστεί από πάρα πολλά και το σίγουρο είναι ότι θέλω να φύγω...χθες. Αλλά το ότι θέλω, μέχρι το τι είναι εφικτό, πολλές φορές αυτά τα δύο τα χωρίζει μια μεγάλη απόσταση». Τάδε έφη Χρήστος Πανόπουλος. Τα τελευταία χρόνια ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, έχει εκφράσεις πολλάκις και δημοσίως την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Θράκης. Τι πιο λογικό εδώ που τα λέμε έπειτα από 26 χρόνια (!) θητείας, που τον καθιστούν τον μακροβιότερο παράγοντα στον εγχώριο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης ΝΟΝ PAPER της εφημερίδας FORZA, ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ομάδας βρίσκεται σε άκρως απόρρητες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με υποψήφιο επενδυτή. Μάλιστα στο τραπέζι εκτός από την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, περιλαμβάνονται πακέτο οι εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, καθώς και το ξενοδοχείο Le Chalet. Αυτός ο υποψήφιος επενδυτής είναι ο Χρήστος Γιαλιάς. 

Ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος των Τρικάλων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το project της Ξάνθης και μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων - συναντήσεων με τον Χρήστο Πανόπουλο. Το κατά πόσον τώρα είναι εφικτό να καταλήξουν οι δύο άνδρες σε συμφωνία, αυτό είναι κάτι που ο χρόνος και μόνο θα δείξει. 

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FORZA - ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”