noodles volos banner

Δυόμισι εκ. ευρώ πριμ στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 3-1 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με τον πρώτο μεγάλο στόχο να είναι η είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φυσικά, οι παίκτες θέλουν να τα καταφέρουν και έχουν και ένα έξτρα κίνητρο.

Η διοίκηση υποσχέθηκε σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους πολύ μεγάλο πριμ, ενημερώνοντας μέσω του Γιάννη Βρέντζου τους αρχηγούς σε πρόσφατη συνάντηση στου Ρέντη ότι, αν τα καταφέρουν, θα μοιραστούν 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό είναι ανεξάρτητο από τα μπόνους που προβλέπονται στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Φυσικά η είδηση τους χαροποίησε ιδιαίτερα και τους έδωσε μεγαλύτερη ώθηση για να τα καταφέρουν.

Έρχεται επίσημη πρόταση για Ρέτσο

Παράλληλα, εντείνεται το ενδιαφέρον των... μνηστήρων για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Άνθρωπος της Μπάγερ Λεβερκούζεν αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς με την Παρτιζάν την Τετάρτη (2/8), έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στον νεαρό άσο, για τον οποίο αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Άλλωστε, πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Ρούντι Φέλερ είχε βρεθεί για τον ίδιο λόγο στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο Ρέτσος αρέσει πολύ στις «ασπιρίνες». Ο Ολυμπιακός φέρεται από την πλευρά του να ζητά τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ, για να μπει σε συζητήσεις.

πηγή: a-sports