noodles volos banner

Ανοιχτή προπόνηση στον ΠΑΟΚ για "ντόπα" ενόψει Ολυμπιακού

Τη δυνατότητα να ντοπάρουν ψυχολογικά την ομάδα τους ενόψει Ολυμπιακού θα έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!  Όπως γνωστοποίησε ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισά του στο instagram, η προπόνηση της άλλης Πέμπτης (19/10), από τη στιγμή που και το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι ανοικτή, προκειμένου οι φίλοι του «δικεφάλου» να βρεθούν κοντά στους παίκτες και τον προπονητή, λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού. 

Ο Γιώργος Σαββίδης, συγκεκριμένα, αναφέρει: 

«Είναι κρίμα που οι οπαδοί μας πρέπει να μείνουν μακριά από τους παίκτες και τον προπονητή για τόσα πολλά παιχνίδια. Γιατί είμαι σίγουρος πως μόνο η δική σας ενέργεια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. 

Γι' αυτόν το λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε ανοιχτή προπόνηση για όσους δεν είναι αδιάφοροι, για όσους είναι πραγματικά άρρωστοι με αυτή την ομάδα.  Την επόμενη Πέμπτη (19/10) στην Τούμπα, πριν από το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας, περιμένουμε τη δική σας στήριξη και ζητούμε από τον καθένα να είναι κοντά και στην ομάδα μας και στον προπονητή. Θα ενημερωθείτε σύντομα από την ΠΑΕ».