noodles volos banner

Αφιερωμένη στα άτομα με κινητικά προβλήματα η 11η μέρα της Super League

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως η 11 αγωνιστική του πρωταθλήματος θα είναι αφιερωμένη στα άτομα με κινητικά προβλήματα.

«Θέλω να αναφερθώ σε μια απόφαση και μόνο σε αυτή, γιατί το αξίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να την κάνουμε πράξη. Πρόσφατα η πατρίδα μας ενσωμάτωσε στο δίκαιό της την κάρτα για τα δικαιώματα των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. Αποφασίσαμε να είναι αφιερωμένη σε αυτούς η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Θέλουμε να τους καλέσουμε στα γήπεδα, να επικοινωνήσουν με τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε χορηγούς για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση των γηπέδων. Δε θέλουμε κανέναν φίλαθλο να μένει στο σπίτι. Τους περιμένουμε όλους εκεί. Το ποδόσφαιρο παίζεται κυρίως με την ψυχή», είπε και πρόσθεσε:

«Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις πρέπει να βελτιωθούν. Χαιρόμαστε που θα είμαστε από τους πρώτους φορείς στην πατρίδα μας, που μετά τη θέσπιση των νέων διατάξεων, θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε όλοι μαζί».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει σχετικά: «Η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18,19,20 Νοεμβρίου 2017) θα αφιερωθεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθούν συμπράξεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών».