noodles volos banner

Πληρώθηκαν μετά από δυόμισι μήνες στον Παναθηναϊκό

Από την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι στον Παναθηναϊκό είχαν συγκεντρώσει κάποια χρήματα, ώστε να πληρώσουν τους υπαλλήλους και τους προπονητές, στην πλειονότητα των οποίων οφείλονταν έως σήμερα πέντε μηνιάτικα, ενώ η τελευταία πληρωμή είχε γίνει πριν δυόμιση μήνες και συγκεκριμένα την 1/8.

Η πληρωμή αυτή δεν έγινε τελικά ούτε την περασμένη Παρασκευή, ούτε τη Δευτέρα (16/10) αλλά τα λεφτά μπήκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στη διάρκεια της Τετάρτης (18/10). Χρήματα μπήκαν και στους ποδοσφαιριστές, όχι οι δόσεις συμβολαίων που είναι στο τέλος του μήνα, αλλά ο μηνιαίος μισθός που έχει ο καθένας τους.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσουν στο τριφύλλι να δώσουν ένα μισθό ακόμα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως είναι η πρόθεση τους, και να επανέλθει έστω για λίγο η ηρεμία στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και στους ανθρώπους του "Γ. Καλαφάτης" καθώς η υπομονή έχει και τα όρια της.

Να σημειωθεί ότι το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (19/10) Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τελικά δε θα διεξαχθεί και θα αναβληθεί για την επόμενη Πέμπτη (26/10). Την Πέμπτη θα σταλεί η πρόσκληση για το Δ.Σ., το οποίο θα γίνει σε μια εβδομάδα και θα τρέξει κάποιες από τις εξελίξεις για την οικονομική στήριξη της ομάδας μέσω του ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού.