noodles volos banner

Απέκτησε δύο, έδιωξε επτά ο Απόλλων Σμύρνης

Δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Πλατανιά απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης.  Ο λόγος για τον Ισπανό επιθετικό χαφ Ντίντακ Ντεβέσα και τον δεξιό μπακ Γιάννη Στάθη, που είχαν καταθέσει προσφυγή κατά των Χανιωτών και έμειναν ελεύθεροι.  

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για Ντεβέσα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ντίντακ Ντεβέσα. Γεννημένος στην Ισπανία στις 30/12/1990, αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Αιγινιακό, Λέιδα, Πονφεραντίνα και Μαγιόρκα Β’. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 90».

Για Στάθη: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Στάθη. Γεννημένος στις 20 Μαΐου 1987, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, και Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 25».

Από κει και πέρα έχουμε και εκκαθαρίσεις, αφού ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα επτά παίκτες, οι Ζαρόπουλος, Μάατσι, Μπαμπιάρζ, Μάατσεν, Βαλλιάνος, Κιταμπάλα και Μπιτζιμίν. 

Last modified onSaturday, 23 December 2017 12:15