noodles volos banner

Χιμένεθ: «Στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

Για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ και την αγάπη που εισπράττει από τους οπαδούς της ομάδας, αναφέρθηκε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο τεχνικός της Ένωσης είπε μεταξύ άλλων: «Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι αυτά που μετρούν και να κρίνομαι εγώ ως επαγγελματία, αλλά ανεξάρτητα από αυτά, η καρδιά μου είναι πάντα στην ΑΕΚ», επισήμανε ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε:
«Τα δίνω όλα στη δουλειά μου και βάζω όλο το πάθος που έχω, διότι αισθάνομαι ωραία εδώ που βρίσκομαι και προσφέρω τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως στο ποδόσφαιρο μπορεί κάποιος να νιώσει ικανοποιημένος μετά τα αποτελέσματα. Αυτό το συναίσθημα που παίρνεις από τον κόσμο, είναι κάτι εκπληκτικό.
Για την αγάπη που έχουν στην ομάδα, αλλά και για την αγάπη προς εμένα. Η δημιουργία οικογενειακού κλίματος είναι ένα από τα βασικά στοιχεία, που πάντα προσπαθώ να βάζω στα αποδυτήρια.
Αν δεν είμαστε ομάδα, δεν μπορούμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα. Προσπαθώ να παίρνω αποφάσεις, με βάση τις αποδόσεις κάθε ποδοσφαιριστή. Κάθε παίκτες δίνει το καλύτερο του. Στις σχέσεις μου προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Υπάρχει ειλικρίνεια».