noodles volos banner

Παπούλιας: «Καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου»

Ένα από τα ατού της Μεταμόρφωσης στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, είναι ο Πάνος Παπούλιας, που μετά από τέσσερις αγωνιστικές μάλιστα, φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Βολιώτης γκαρντ, μίλησε στο magnesiasports για την πορεία της Μεταμόρφωσης, για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της επόμενης υποχρέωσης της με τους Διόσκουρους, καθώς και για το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Για τη μέχρι τώρα παρουσία της Μεταμόρφωσης στο πρωτάθλημα: «Από τη μέχρι σήμερα  πορεία μας είμαστε ικανοποιημένοι σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Έχουμε κάνει το δύο στα δύο στην έδρα μας, παίρνοντας και αρκετά σημαντικές διαφορές με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Εκτός έδρας χάσαμε από τον Αστακό, που πιστεύω ο τι είναι καλύτερη ομάδα και κατά τη γνώμη μου καμία ομάδα δεν θα περάσει από κει, ενώ χάσαμε και από την ομάδα του Αγρινίου, που πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ταλαιπωρία του ταξιδιού όμως, σε συνδυασμό με τις απουσίες των Νάνη και Παλάσκα, μας επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό».

Για την προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι με τους Διόσκουρους: «Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά αν και υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και όλοι προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Επιστρέφουν οι δύο παίκτες, ο Παλάσκας και ο Νάνης,  που ταλαιπωρούνταν από ίωση και δεν έχουμε προβλήματα. Θα παραταχθούμε χωρίς απουσίες για ό,τι καλύτερο και για να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της κατηγορίας: «Δεν είναι κάτι που έχω ως στόχο, να βγω πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε να βοηθάω όσο γίνεται την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».