noodles volos banner

Ενίσχυση με Μπουσινάκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Η ΑΕ Καραϊσκάκης κινείται δυναμικά στις μεταγραφές είτε αγωνιστεί στη Football League είτε παραμείνει στη Γ' Εθνική. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Περικλής Μπουσινάκης.
Ο 29χρονος μέσος τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της αρτινής ομάδας, καθώς πριν από λίγες ώρες πήρε το δελτίο του από τον Πανευλευσινιακό και αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά για να ακολουθήσει την προετοιμασία της ΑΕ Καραϊσκάκης! 
Ο Μπουσινάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου ξεχώρισε. Στη συνέχεια έπαιξε για ένα εξάμηνο με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Β' Εθνική και ακολούθησε ο Απόλλων Σμύρνης. Για μία και μοναδική χρονιά βρέθηκε στο εξωτερικό το 2006, όταν φόρεσε την φανέλα της Κοπεγχάγης. Την επόμενη σεζόν, 2007-2008 αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό στην Γ' Εθνική και ακολούθησαν Κέρκυρα και Εθνικός Πειραιώς στην Β' Εθνική. Το 2009-2010 για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε με τον Πανθρακικό στην Α' Εθνική και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου, του Τύρναβου και της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μετά τη Λάρισα πέρυσι, συνέχισε στην Ερμιονίδα το πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου και εν συνεχεία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής με τον Πανελευσινιακό.

sportsnow.gr