noodles volos banner

Ο Πύρασος στηρίζει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Πύρασος στηρίζει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ κάτω των 18 ετών που θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Συγκεκριμένα πραγματοποιεί κάλεσμα στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τη σημαντική αυτή διοργάνωση. 

Η ανακοίνωση: 

"Μπορεί ο σύλλογός να είναι καθαρά ποδοσφαιρικός, ωστόσο αποτελεί κομμάτι της κοινωνίας της Νέας Αγχιάλου, του Βόλου, της Μαγνησίας και στηρίζει κάθε σπουδαία αθλητική διοργάνωση στην περιοχή μας. Τις επόμενες ημέρες, η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπάει στο Βόλο όπου διεξάγεται από 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπάσκετ Κάτω των 18 ετών. Η διοίκηση του Πυράσου καλεί τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδος να στηρίξουν με την παρουσία τους στα δύο γήπεδα τη σημαντική διοργάνωση.

Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης θα γίνει αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 21.00 το βράδυ στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ θα γίνει στις 23 Ιουλίου και όλοι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κ.Γ. Νέας Ιωνίας Βόλου και στο Κ.Γ. Πορταριάς με την Εθνική Ελλάδος να δίνει όλους τους αγώνες στο Κ.Γ. Νέας Ιωνίας Βόλου.