noodles volos banner

Στον 4ο αγώνα Karting 2016 ο Θ. Χούρλιας της ΛΑ Βόλου

Στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2016 τα χρώματα της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ θα συμμετάσχει ο Θάνος Χούρλιας. Η ανακοίνωση:

«Η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2016 θα πέσει το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo", με 52 οδηγούς να ετοιμάζονται για μάχες και τίτλους σε όλες τις κατηγορίες.

Τη διοργάνωση του 4ου και τελευταίου γύρου του Πρωταθλήματος έχει αναλάβει η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο από τη στιγμή που οι τίτλοι στις κατηγορίες θα κριθούν κυριολεκτικά στο νήμα!

Φυσικά και σε αυτούς του είδους αγώνες, το λεγόμενο "φυτώριο" του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, δε θα μπορούσε να λείπει η Λ.Α. Βόλου με τον ανάλογο αθλητή. Συγκεκριμένα στην Κατηγορία Junior  θα μετάσχει ο αθλητής της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α. ΒΟΛΟΥ) Θάνος Χούρλιας από το χωριό Νάματα της Λάρισας με PRT Motorsport, Tony Kart-Rotax, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία με 57 βαθμούς έχοντας κερδίσει και τους τρεις προηγούμενους αγώνες κάνει όνειρα τίτλου. Ο Θάνος Χούρλιας  έχει ελαφρύ προβάδισμα 4 βαθμών έναντι του 2ου Αλέξανδρου Ντάρσυ (Athens Kart Shop, Tecno-Iame).

Η αυλαία  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Karting λοιπόν αναμένεται συναρπαστική και η αδρεναλίνη ενόψει του αγώνα της Κυριακής βρίσκεται στα ύψη! Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και ιδιαίτερα στον Θάνο!»

Last modified onSaturday, 08 October 2016 13:01