noodles volos banner

Απονομές στους αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. για το 2016

Με την απονομή των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων τη Δευτέρα 6 Μαρτίου ολοκληρώθηκε και επίσημα η αγωνιστική χρονιά του 2016, που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τους αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. Γιάννη Πλάγο και Άλκη Ρέντη, αν και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Συνολικά το πλήρωμα με το νεοαποκτηθέν Honda Civic Type-R συμμετείχε σε πέντε αγώνες ράλι, πετυχαίνοντας το απόλυτο αλλά και κάτι παραπάνω.

Σε πέντε αγώνες το κοντέρ σταμάτησε στις πέντε νίκες στην κατηγορία F2, ενώ στο ράλι σπριντ Άγιος Μερκούριος οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. αναδείχθηκαν πρώτοι γενικής, υποσκελίζοντας σαφώς πιο δυνατά και τετρακίνητα αυτοκίνητα.

Με όλα τα προαναφερθέντα, εύκολα μπορούμε να φανταστούμε πως ο απολογισμός είναι εντυπωσιακός και φέτος.

Πιο αναλυτικά ο Γιάννης Πλάγος στους οδηγούς αναδείχθηκε δεύτερος στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου, πανελλήνιος κυπελλούχος ασφάλτου στην F2, κυπελλούχος ασφάλτου γενικής και F2 στο περιφερειακό κύπελλο Ελλάδος.

Ο Άλκης Ρέντης στους συνοδηγούς αναδείχθηκε τρίτος στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου, πανελλήνιος κυπελλούχος ασφάλτου στην F2, κυπελλούχος ασφάλτου γενικής και F2 στο περιφερειακό κύπελλο Ελλάδος.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ένα ακόμη καλύτερο 2017.

aponomi omath