noodles volos banner

Πολυμελής αποστολή της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ στη Ριτσώνα

Έντονη δράση για το Αθλητικό Σωματείο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, στον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, που διοργανώνει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), στη Ριτσώνα το Σαββατοκύριακο 8 και  9 Απριλίου.

Το Σωματείο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην εν λόγω ανάβαση με μια αποστολή εβδομήντα 70 και πλέον ατόμων. Απ’ αυτούς, αγωνιστικό ενδιαφέρον δηλώνουν ο Πρωταθλητής 2016 στο Έπαθλο Αναβάσεων κλάσης FST2 Αντώνης Σταφυλοπάτης με το ανανεωμένο Opel Astra OPC, οι αδελφοί  Χρήστος και Αποστόλης Βλάχος με τα «καναρινί» Peugeot 106 s16, κυριολεκτικά ανανεωμένα και αναβαθμισμένα στην κλάση Ν2, αλλά και ο Γιώργος Σουφλάρης με το πανέμορφο Ford Escort MK II Drift, που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε αυτόν τον αγώνα και θα χαρίσει πλούσιο θέαμα σε όλους τους φιλάθλους.

Φυσικά τις προσπάθειες των αθλητών θα παρακολουθήσουν, θα εμψυχώσουν και θα χειροκροτήσουν πάρα πολλά μέλη της Λέσχης τα οποία θα βρίσκονται στο βουνό. Οι προετοιμασίες της αποστολής βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλοι αναμένουν την ημερομηνία αναχώρησης αλλά και του αγώνα!

Όσον αφορά τον αγώνα, αυτός προβλέπεται  συναρπαστικός, μιας και οι οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχή ανέρχονται σε 123!