noodles volos banner

Επιτυχιών συνέχεια για τον Απ. Μακάριο της Λ.Α. Βόλου

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητή της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, Απόστολο Μακάριο, που συμμετείχε για πρώτη του φορά σε ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου.

Ένα μεικτό πλήρωμα από Λαμία (Α.Λ.Α.Λ.) και Βόλο (Λ.Α. ΒΟΛΟΥ), που αποτελούνταν από τους Αρμυριώτη Παναγιώτη και Μακάριο Αποστόλη, έλαβε μέρος στον αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2017, με αυτοκίνητο Ford Escort MK II.

Ο διήμερος αγώνας είχε ως βάση την πόλη της Λαμίας και πεδίο δράσης τα βουνά της Φθιώτιδας και Φωκίδας. Το εν λόγω πλήρωμα αγωνίστηκε μόνον την Κυριακή (το επέτρεπαν οι κανονισμοί) σε 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές και κατέκτησαν τελικά την 3η θέση στην κατηγορία F2 και την 1η θέση στην κατηγορία/κλάση C3/E11.

Επίσης να ευχηθούμε καλή επιτυχία και σε δύο ακόμη αθλητές της Λ.Α. ΒΟΛΟΥ που το Σαββατοκύριακο (10-11/6) διαγωνίζονται σε αγώνες αναβάσεων. Ο λόγος για τον Αντώνη Σταφυλοπάτη με Opel Astra OPC στην κατηγορία Formula Saloon, που συμμετέχει στον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου στην Τρίπολη, και τον Κώστα Βασταρδή με Citroen Xsara επίσης στην κατηγορία Formula Saloon για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, την Ανάβαση Κορύλοβου στη Δράμα.