noodles volos banner

Με 14 συμμετοχές ο ΟΜΑΘ στην Ανάβαση της Πορταριάς

To ενδιαφέρον για τον ΟΜΑΘ επικεντρώνεται στην Ανάβαση Πορταριάς (23-24/9), αφού ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ συμμετέχει με 14 αθλητές έχοντας παρουσία σε όλες τις κατηγορίες του αγώνα.

Ξεκινάμε με τη Ν2 όπου συμμετέχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 αθλητές του σωματείου. Με Peugeot 106 συναντούμε τον  Άγγελο Χατζηαγγελάκη, που έπειτα από τη δεύτερη θέση στη Νιγρίτα επιθυμεί να συνεχίσει στο ίδιο ανταγωνιστικό τέμπο, τον Απόστολο Βασδέκη στη δεύτερη μόλις συμμετοχή του σε αγώνα αυτοκινήτων και τον Παναγιώτη Αναστασίου που έρχεται με φόρα από τη νίκη του στη Νιγρίτα, θέλοντας να συνεχίσει με εξίσου δυναμικές εμφανίσεις.

Με Citroen Saxo θα συμμετάσχει ο Νίκος Λεγαντής, που θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά στη Ν2, ενώ ο Κώστας Πατατούκος με Suzuki Ignis συνεχίζει το ταξίδι του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μαζεύοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Στην κλάση Α5 ο περσινός νικητής Άγγελος Μπατσίλας με Suzuki Swift τίθεται αυτόματα φαβορί για τη νίκη, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό από τον Στάθη Δαμασιώτη με Toyota Yaris, που επιστρέφει στις αναβάσεις εμφανώς ανανεωμένος.

Στην Α6 ο Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo κάνει ντεμπούτο στους αγώνες αυτοκινήτου επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο μιας πολύ ανταγωνιστικής κλάσης, ενώ με ίδιο αυτοκίνητο ο Βίκτωρ Σαρρής θα συμμετάσχει στην Α7 με τον οδηγό να διεκδικεί με αξιώσεις το βάθρο σε μία κλάση με πολύ δυνατά αυτοκίνητα.

Στην Ε10 θα αγωνιστεί και φέτος ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306, με τον οδηγό να δείχνει πως λύνεται αγώνα με τον αγώνα επιδιώκοντας το κάτι παραπάνω.

Στην Formula Saloon οι Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift και Δημήτρης Μπερτζέμης με B.M.W. M3 E36 θα παλέψουν για την πρωτιά στα ατμοσφαιρικά με τον Μιχάλη να συμμετέχει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία και τον Δημήτρη να θέλει να επαναλάβει την περσινή του επίδοση που τον ανέβασε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην ίδια κατηγορία αλλά στα δικίνητα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R συνεχίζει την εκμάθηση του αυτοκινήτου στον μόλις δεύτερο αγώνα του, έχοντας σαφώς εντονότερο ανταγωνισμό.

Τέλος ο Γιάννης Καμζιόλης αναμένεται να προσφέρει θέαμα και να γεμίσει καπνό τους θεατές ανεβάζοντας το B.M.W. M3 E30 σε απίθανες γωνίες, κάνοντας παράλληλα προπόνηση για τον μεγάλο τελικό στις Σέρρες.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται στους συμμετέχοντες στην ανάβαση Πορταριάς καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

 

Συμμετοχές των Ρέντη και Γκουλιάκου σε αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Περιπετειώδες χαρακτηρίζεται το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (16-17/9) για τους αθλητές  του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δύο αθλητές του σωματείου έκαναν ενδιαφέροντες  αγώνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο Χρυσό rally Δ.Ε.Θ. ο Άλκης Ρέντης κάθισε στο δεξί κάθισμα του Nissan Micra 160SR έχοντας για οδηγό τον “ΑΡΜΑΚΙ”. Το πλήρωμα αντιμετώπισε προβλήματα με το “καλημέρα”, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εκκινήσει με Rally 2 την Κυριακή. Ο οδηγός στην πρώτη του εμφάνιση στην άσφαλτο βρήκε χιλιόμετρο με το χιλιόμετρο τα πατήματά του και κατάφερε να γράψει εξαιρετικούς χρόνους στις τελευταίες ειδικές του αγώνα. Ο Βαγγέλης Γκουλιάκος με Citroen Saxo έπεσε στα “θηρία” σε μία ανταγωνιστική κατηγορία στο HTCC, κατακτώντας την έκτη θέση ανάμεσα σε 16 συμμετέχοντες που χαρακτηρίζεται εκπληκτική, δεδομένης της αποχής του οδηγού αλλά και του πολύ δυνατού ανταγωνισμού.

 

Last modified onThursday, 21 September 2017 00:34