noodles volos banner

Στο τελικό στάδιο οι προετοιμασίες για το 37ο Ράλι Κένταυρος

Στο τελικό τους στάδιο έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 37ο “Ι.ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, που είναι ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου και θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Ιουνίου 2018 στο μαγευτικό Πήλιο από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α. Βόλου).

Οι Συμμετοχές του αγώνα μέσω του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ της ΟΜΑΕ άνοιξαν και θα λήξουν την Παρασκευή 1 Ιουνίου. 

Το αγωνιστικό διήμερο ξεκινά το Σάββατο 9/6  στις 10:00 το πρωί με τον Διοικητικό & Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων, στις εγκαταστάσεις του Μέγα χορηγού του αγώνα Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ (4ο χλμ Βόλου-Λάρισας) και εν συνεχεία στις 21:00 η Πανηγυρική Εκκίνηση των πληρωμάτων στο πιο λαοφιλές σημείο της πόλης, στην παραλία (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Η αγωνιστική δράση του ασφάλτινου αγώνα  ξεκινά την Κυριακή  10/6  στις 09.30 το πρωί από το Βόλο και περιλαμβάνει δύο loop των κλασικών Ειδικών Διαδρομών του Καραβώματος  και του Κισσού, μήκους 14.30 και 9.00 km αντίστοιχα. Πιο πριν όμως θα έχουν να αντιμετωπίσουν την απαιτητική Αλυκόπετρα μήκους 11.00 km. Μετά από 122.47 km  απλών & αγωνιστικών χιλιομέτρων, οι αγωνιζόμενοι επιστρέφουν στην παραλία του Βόλου στις 14:05 για τον τερματισμό, ενώ η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 16:30 στο Ξενοδοχείο Park.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού (Δ.Ο.Ε.Π.Α.ΠΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) αλλά και την τεράστια βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, η οποία προχωρά με τάχιστους  ρυθμούς την αποκατάσταση των δρόμων στο οδικό δίκτυο του Πηλίου έπειτα από της ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δηλώνει ότι όλα θα είναι έτοιμα για την αγωνιστική δράση!

Δήλωση της κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη: “Το Ράλλυ  Κένταυρος  δεν μπορεί να περιμένει και θα διεξαχθεί οπωσδήποτε… Οι επισκέπτες μας επίσης... Τον κόσμο ανάποδα γυρνάμε και επισκευάζουμε τους δρόμους του Πηλίου... Με τα λίγα κάνουνε πολλά, γιατί απλώς μάθαμε να παλεύουμε”.  

Πολύτιμη είναι και η στήριξη των χορηγών του αγώνα: Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ, της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων HONDA, της εταιρείας ελαστικών Αντωνοβαρδάκης, της εταιρείας τροφοδοσίας καταστημάτων FOOD SERVICE Καρακατσάνης, της εταιρείας Γερανομεταφορών Κεφαλάς, της εταιρείας Ανταλακτικών αυτιοκινήτων Γ. Τόρης-Α. Χατζή, της εταιρείας Πυροπροστασία Νταής, της εταιρείας GOLD SILK Επιγραφές- Διαφημίσεις, Café GIOUSTO, καθώς και της ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Security.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε όμως και τους χορηγούς επικοινωνίας που μέσω αυτών διαδίδεται ο αγώνας: ASTRA TV, ATTICA TV, Εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, GRally, TIME2RALLY, MOTORI.GR, RALLYCAR.GR, AutoMoto Patras.gr, Κανάλι Ένα 90,4, , e-volos.gr, Techitsirious Production, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Racing Video, Voliotaki.BlogSpot.com, Radio Marconi 96.1, Power fm 100.2, lifevolos.gr, goalpost.gr