noodles volos banner

Στην Εσθονία για το Πανευρωπαϊκό διάθλου ο Κυριαζής

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου στην Εσθονία με μία Βολιώτικη συμμετοχή. Συγκεκριμένα στους αγώνες μετέχει και ο Δημήτρης Κυριαζής του ΕΟΣ Βόλου, ενώ ο δεύτερος Έλληνας αθλητής, είναι ο Κλεάνθης Καραμίχας. Οι αγώνες ξεκίνησαν στο Οτεεπά της Εσθονίας και θα ολοκληρωθούν στις 3 Φεβρουαρίου 2015.

Εν τω μεταξύ ο Απόστολος Αγγέλης έχασε για 8 μόλις δέκατα του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο, στο αγώνισμα των 5 χλμ. ελεύθερης τεχνικής, στους διεθνείς αγώνες χιονοδρομίας, που έγιναν στο Μάβροβο της ΠΔΓΜ (στις 24-25/1/2015). Τερμάτισε στην 4η θέση με 13:37.9 και 151,86 βαθμούς FIS.

 «Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η κακή ποιότητα του χιονιού με δυσκόλεψαν, αλλά ήταν ένα πολύ χρήσιμο αγωνιστικό διήμερο που θα με βοηθήσει στις σημαντικές μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις μου», δήλωσε ο Απόστολος Αγγέλης, αθλητής του ΕΟΣ Μετσόβου.

Στην 4η επίσης θέση με 15:55.1 και 281,79 βαθμούς FIS τερμάτισε και η Γεωργία Νιμπήτη (ΕΟΣ Νάουσας) στο ίδιο αγώνισμα βελτιώνοντας αισθητά τη διεθνή βαθμολογία της.

Στους αγώνες στο Μάβροβο συμμετείχαν 15 έλληνες αθλητές και αθλήτριες από τέσσερα σωματεία.