noodles volos banner

Δήμητρα-Άθλος 3-0

Ύστερα από τρεις σερί ήττες, η Δήμητρα πανηγύρισε τρίποντο, με 3-0 κόντρα στο μαχητικό Άθλο. Οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Κοκκινάκη πέτυχαν γκολ σε καίρια σημεία του αγώνα, λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο και στο ξεκίνημα του δευτέρου. Ο Σιαμέτης δημιούργησε τα δύο πρώτα και σκόραρε το τρίτο. Στο 44' από ασίστ του, ο Ποζιόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 49' από σέντρα του, ο Χρ. Γκάμπας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Σιαμέτη με πλασέ, ύστερα από πάσα του Δ. Γκάμπα. Η Δήμητρα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, κυρίως στο β' 45λεπτο όταν έχασε αρκετές ευκαιρίες, οι Σιαμέτης, Μπίνας, Δ. Γκάμπας είχαν τις καλύτερες φάσεις. Ο Άθλος φάνηκε απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο όταν με το σκορ στο 0-0, ο Ξηροκώστας τρεις φορές σε τετ-α-τετ, δεν μπόρεσε να σκοράρει, τη μία απέκρουσε ο Σαββίδης, τις άλλες δύο η μπάλα έφυγε άουτ. Επίσης, ο Κομπούρας είχε σουτ που έδιωξε αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος όταν είχε διαμορφωθεί το 3-0.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Σαββίδης, Τσέργας, Κωτούλας, Παυλίδης (10' λ.τρ. Κόκκαλης), Βογιατζής, Δαμάσκος (60' Μηλιώνης), Σιαμέτης (62' Κακλιάς), Ποζιόπουλος, Χρ. Γκάμπας, Δ. Γκάμπας, Μπίνας.
Άθλος: Γιαννακός, Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Μπιρμπίλης, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης, Δήμας, Νικολάου, Ξηροκώστας, Μπαζής, Νικογιάννης (60' Κομπούρας).