noodles volos banner

Άθλος-Αχιλλέας 2-1

Από το ξεκίνημα της περιόδου, ο Άθλος δεν είχε πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα. Έστω και την τελευταία αγωνιστική, τα κατάφερε! Δεν απέφυγε την τελευταία θέση του 2ου ομίλου, όμως πήρε τη μοναδική του νίκη στη σεζόν. Το 1-0 ο Νικολάου με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 40' ο ίδιος παίκτης είχε χαμένο πέναλτι στο δοκάρι, η ισοφάριση στο 60' με τον Ζγουλέτα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και ο Ξηροκώστας με γκολ λίγο πριν τη λήξη, έδωσε το τρίποντο με 2-1 στο σύλλογο του Αλμυρού. Ντεμπούτο ο 14χρονος Σπύρος Μπουκώρος για τους γηπεδούχους, χωρίς αλλαγές, με 11 παίκτες, παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Για τη σεζόν 2015-2016, ο απολογισμός του Άθλου ήταν 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 17 ήττες, ενώ για τον Αχιλλέα 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 17 ήττες.

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Τσεκρέζης (80' Γιαννακός), Δημόπουλος, Μπιρμπίλης, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης, Νικογιάννης (65' Μούτσελος), Δήμας, Νικολάου (85' Μπουκώρος), Μπαζής, Ξηροκώστας.
Αχιλλέας: Σχουλής, Λάμπος, Τσεκούρας, Διαμαντής, Τσουκάρας, Τσιοκάρας, Χασιώτης, Ζγουλέτας, Σπανός, Χατζηγεωργίου. Μπεζάτης.