noodles volos banner

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς

  • Published in Handball

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Πλάτωνος στην Αθήνα, επί της πολύ καλής ομάδας του Άρη Νικαίας η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο Κένταυρος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποκτήσει τον χαρακτήρα ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και την ομάδα της Νίκαιας να πηγαίνει με... βραχεία κεφαλή στα αποδυτήρια με τη λήξη του ημιχρόνου (13 - 12).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 1ο δεκάλεπτο η ομάδα της Νίκαιας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων 16 - 14 (στο 40ο λεπτό). Ένα επιμέρους σκορ 1 - 5 για την ομάδα του Κενταύρου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Αγριάς στο 50ο λεπτό, αποτέλεσμα του επιθετικού της πλουραλισμού και της πάρα πολύ καλής άμυνας. Το προβάδισμα αυτό ήταν καθοριστικό και διατηρήθηκε μέχρι τέλους (21 - 23).

Ο Κένταυρος Αγριάς ταξίδεψε στην Αθήνα με 3 σημαντικές ελλείψεις (Αδαμ, Σκετόπουλος, Κεφαλάς) και με 2 δεκαεξάρηδες στη σύνθεσή του (Καρατοδίση, Κασσαβέτη). Έχοντας όμως σταθερή απόδοση στο παιχνίδι του σε όλη τη διάρκειά του, και σαφώς βελτιωμένος στον αμυντικό τομέα σε σχέση με το παιχνίδι με την Καλλιθέα κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη επί της ομάδας της Νίκαιας και κερδίσει τους πρώτους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α2. Όλοι οι παίκτες του αγωνίσθηκαν με σθένος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι του Καραπαναγιωτίδη.

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Καρατοσίδης, Μπουργάνης, Νούλης, Μπότσαρης (3), Λαγδός, Ασαρίδης (6), Μιμίκος (1), Ζωναρόπουλος (4), Κρατήρας, Αστέρης (3), Λοίζου (3), Κουρίδης, Καρανάσιος (1). Ανδρέου (2), Κασσαβέτης.

Τα δεκάλεπτα: 6 - 5, 8 - 8, 13 -12, 16- 14, 17 - 19, 21 -23
Πέναλτι: 4/7 (Άρης) 4/4 (Κένταυρος)
Δίλεπτες: 4 (Άρης) 5 (Κένταυρος)