noodles volos banner

Σημαντικό ματς με ΓΣ Κορωπίου για τον Κένταυρο

  • Published in Handball

Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αύριο Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014, στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, η οποία αντιμετωπίζει την ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς μετά την μεγάλη νίκη μέσα στη Νίκαια επί του Άρη Νικαίας, αντιμετωπίζει μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία τη περσινή χρονιά ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορίας, ως πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής, ενώ τη περίοδο 2004 - 2009 αγωνίσθηκε στη μεγάλη εθνική κατηγορία. Ο αγώνας προδικάζεται ότι θα είναι ντέρμπι καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη.
Ο Κένταυρος Αγριάς θέλει μπροστά στο κοινό του να πετύχει μια ακόμη σημαντική επιτυχία και να συνεχίσει με περισσότερη αισιοδοξία τη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Εξάλλου κάθε παιχνίδι στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, έχει τη δική του ιδιαιτερότητα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ο τεχνικός του Κενταύρου Αγριάς Γιάννης Τσιάπας μπορεί να υπολογίζει στους: Καραπαναγιωτίδη, Καρατοσίδη, Μπουργάνη, Αδάμ, Καρανάσιο, Μιμίκο, Νούλη, Κουρίδη, Ζωναρόπουλο, Κρατήρα, Κουρίδη, Σκετόπουλο, Ασαρίδη, Λοίζου, Μπότσαρη, Κεφαλά. Λαγδό, Κασσαβέτη,