noodles volos banner

Υποδέχεται τον Ιωνικό ο Κένταυρος

  • Published in Handball

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ο Κένταυρος Αγριάς αντιμετωπίζει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, την ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος την Τετάρτη κέρδισε εύκολα, με σκορ 37 - 25 τον Πανελλήνιο Γ.Σ., σε εξ' αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην κρυφή της βαθμολογίας του ομίλου με 8 βαθμούς. Εξάλλου στόχος του ιστορικού συλλόγου της Ν. Φιλαδέλφειας είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης και η επάνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Ο Κένταυρος Αγριάς αποτελεί αυτή τη στιγμή την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ξεκίνησε στην πρώτη του παρουσία στην Α2 εθνική κατηγορία με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 3 νίκες σε 4 αγώνες.
Όλα προδικάζουν έναν πολύ δυνατό και συναρπαστικό αγώνα, μεταξύ της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος, της ομάδας της Μαγνησίας και του φιλόδοξου Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, του πολυνίκη συλλόγου σε πρωταθλήματα Χάντμπολ στην Α1 εθνική κατηγορία (10 πρωταθλήματα, το τελευταίο βέβαια το 1999).
Ατού της ομάδας της Αθήνας είναι ο Σπύρος Μπαλωμένος, ένας από τους τελευταίους ...των Μοϊκανών της χρυσής γενιάς του Ελληνικού Χάντμπολ (6ος Ολυμπιονίκης το 2004, και 6ος Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005) , και μόνο η παρουσία του στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου αποτελεί μαγνήτης για τους φιλάθλους και τους φίλους του αθλήματος.
Οι νεαροί αθλητές του Γιάννη Τσιάπα μετά τη μεγάλη τους νίκη μέσα στα Χανιά, θέλουν απελευθερωμένοι από το άγχος της παραμονής, να πραγματοποιήσουν μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση, απέναντι σε έναν μεγάλο και ιστορικό αντίπαλο. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (εκτός του Αδάμ που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία) και θα κατέβει πάνοπλη στον αγωνιστικό χώρο.