noodles volos banner

Πρεμιέρα για τον Εύρυτο

  • Published in Handball

Πρεμιέρα για την ομάδα χαντμπολ του Εύρυτου Βόλου στον 2ο όμιλο της Β´ εθνικής ανδρων.

Η Βολιώτικη ομάδα που φέτος θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, ξεκινάει στην πρεμιερα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Μαγνησίας, σε ένα ντέρμπι απο τα παλιά που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Χαλκοπουλειο της Λαμίας στις 4 το απόγευμα.
 Ο Εύρυτος Βόλου που το 2015 συμπληρώνει 25 χρόνια απο την ίδρυση του θέλει να τα γιορτάσει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β´ εθνικής και την συμμετοχή του στα μπαράζ για άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία .
Φέτος η ομάδα ενισχύθηκε με την συμμετοχή των Βαλκαμελή ,Κάβουρα ,Αδαμίδη και του Επιδέξιου ενώ εντάχθηκαν στην πρωτη ομάδα οι Καραόλιας ,Γανωτόπουλος και Βαράκης . Ετσι στη διάθεση του προπονητή Θοδωρή Παπαδοπούλου για την πρεμιέρα θα είναι οι : Κοζανίτης ,Κάβουρας,Αδαμίδης ( τερματοφύλακες ) Πιππής ,Μαλανδρίνος ,Θειακούλης ,Πουλιός ,Βαλκαμελής ,Ευθυμίου ,Ζερβός ,Σταυρόπουλος ,Καρακώστας ,Παναγιωτοπουλος ,Επιδέξιος ,Γανωτόπουλος ,Καραόλιας ,Βαράκης και Μάιπας. 
Απόντες για διάφορους λόγους θα ειναι οι : Καλαποδάς ,Δάμου ,Γαλανός και Χειμωνίδης. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας Στέλιος Ζούζουλας .
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εύρυτου Βόλου κ. Λεωνίδας Ζαφείρης ήταν αρκετά συγκρατημένος: "Αυτο που με φοβίζει περισσότερο ειναι ότι μας θεωρούν φαβορί πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα ,η ομάδα ξεκίνησε απο νωρίς προετοιμασία ,ενισχύθηκε σημαντικά και έκανε και κάποια φιλικά χωρίς όμως να ειναι ποτέ πλήρης .Οι δυσκολίες για τις ομάδες του ομίλου ειναι ότι γνωρίζονται όλες πολύ καλά μεταξύ τους και κάθε παιχνίδι ειναι και ένα ντέρμπι. Ελπίζουμε οι αθλητές μας να δείξουν  τις ικανότητες τους και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ,όλοι το θελουμε αυτό ...γιατί φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια απο την ίδρυση μας και θα ήταν καταπληκτικό να τα γιορτάσουμε εχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα !!!
Ο Βόλος έτσι κι αλλιώς ειναι η πόλη που κρατά τα σκήπτρα της χειροσφαίρισης στην Θεσσαλία και στην  Κεντρική Ελλάδα και ο ΕΥΡΥΤΟΣ Βόλου ειναι ο ιστορικότερος σύλλογος Χειροσφαιρισης της περιοχής , γι αυτο το λογο εμείς θελουμε να συνεχίσουμε την παράδοση σε υψηλότερο επίπεδο φτάνοντας στα μπαράζ για άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία ,ένας στόχος που ειναι εφικτός αν παν όλα καλά μέχρι το τελος της σεζόν".